Consequenties boerenprotesten voor Europees wegvervoer

Terug naar overzicht

De laatste weken zijn er in Europa al meerdere wilde stakingen en protesten geweest van ontevreden partijen. Veelal boerenprotesten, maar bijvoorbeeld in Frankijk zien we dat ook andere groepen zich daarbij aansluiten en ook in Duitsland waren er al de nodige vertragingen. Helaas heeft dit ook gevolgen voor het Europees wegtransport dat wij organiseren. Ook nu krijgen we berichten specifiek gericht op vrachten van en naar Polen, waarbij men vanaf 9-2-2024 tot zeker 30 opvolgende dagen hinder kan ondervinden van deze acties. Wegen zullen gedeeltelijk al dan niet geheel worden geblokkeerd.

Dit soort acties zijn zoals gemeld van invloed op de looptijd van een zending. Wij zullen u bij het ontstaan van vertragingen informeren en u proberen van dienst te zijn daar waar mogelijk, zoals u van ons gewend bent.

Echter, liggen de genoemde situaties ver buiten hetgeen wij kunnen beïnvloeden, we hopen derhalve dan ook op uw begrip mocht er onverhoopt toch vertraging ontstaan bij 1 van de zendingen die wij voor u mogen afhandelen.

Terug naar overzicht
+31 (0)88 3190430
info@intervracht.nl